BİLGİ TOPLUMU HİZMETLERİBİLGİ TOPLUMU HİZMETLERİ
SİTE HARİTASISİTE HARİTASIENGLISHENGLISH
LİNKLER
Faaliyet RaporlarıPortföy TablolarıMali Tablo ve RaporlarGenel Kurul BilgileriHazirun CetveliÖzel Durum Açıklamalarıİzahname ve Halka Arz SirküleriUyum RaporuKar Dağıtım PolitikasıÜcret PolitikasıBilgilendirme PolitikasıKurumsal Kurallarİç YönergeKomiteler GYO'lar HakkındaEsas SözleşmeHaber & Duyurular

YATIRIMCI KÖŞESİ

Özel Durum Açıklamaları: 2014 Yılı Özel Durum Açıklamaları

Değerleme şirketi seçimi ve yatırımcı ilişkileri bölümü hk.

 Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz Yönetim Kurulu 07.01.2014 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen hususları karar altına almışlardır.

1- 2014 Yılı içinde portföyümüzde değerleme yaptırılması gereken gayrimenkuller ve portföyümüze alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Aktif Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Eva Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmalarına değerleme yaptırılmasına oybirliği ile karar verilmiştir.

2- Şirketimizde oluşturulan "Pay Sahipleri İle İlişkiler Bölümü"  SPK'nun Kurumsal Yönetim İlkeri Tebliği'ne uyum kapsamında "Yatırımcı İlişkileri Bölümü" adı altında yeniden yapılandırılmış olup, söz konusu birimin yöneticisi olan Sn. Murat Şan'ın bu görevini " Kurumsal Yönetim ve Yatırımcı İlişkileri Müdürü" ünvanı ile, Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak sürdürmesine oy birliği ile karar verilmiştir.


3- Gündemde başka madde olmadığından dolayı toplantıya son verilmiştir.


07.01.2014

İstanbul Menkul Kıymetler BorsasıSermaye Piyasası KuruluGayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği
Copyright © 2024, İdealist GYO
« İletişim Bilgileri | Site Haritası »
Tasarım & Yazılım: Birtek Bilişim SistemleriTasarım 
&     
Yazılım